Na archeologisch onderzoek achter de Laurentiuskerk, wordt eerst de grond gesaneerd alvorens de bouw van woonwijk Bernardushof kan beginnen.
Volledig scherm
Na archeologisch onderzoek achter de Laurentiuskerk, wordt eerst de grond gesaneerd alvorens de bouw van woonwijk Bernardushof kan beginnen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Gemeente Halderberge juridisch aansprakelijk gesteld voor bodemverontreiniging

OUD GASTEL - ,,Niet wij, maar de gemeente Halderberge heeft voor onnodige vertraging gezorgd bij de verdere ontwikkeling van bouwplan Bernardushof.’’ Dat zegt directeur Jeroen Suijkerbuijk van Kalliste in een reactie op het verhaal vorige week in deze krant.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?