Een 31-jarige man uit Rotterdam is zondagavond rond 18.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding in Oud Gastel. Op Het Steeke, op het industrieterrein Borchwerf II, zaten een hoop bandensporen na de 'straatrace'.
Volledig scherm
Een 31-jarige man uit Rotterdam is zondagavond rond 18.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding in Oud Gastel. Op Het Steeke, op het industrieterrein Borchwerf II, zaten een hoop bandensporen na de 'straatrace'. © MaRicMedia/ Christian Traets

Gewonde (31) bij aanrijding in Oud Gastel, bandensporen op wegdek en filmpje met racers opgedoken

OUD GASTEL - Een 31-jarige man uit Rotterdam is zondagavond rond 18.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding op Het Steeke in Oud Gastel. Daar heeft vermoedelijk een soort straatrace plaatsgevonden, meldt de politie. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is een filmpje opgedoken van straatracers.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.