Een 31-jarige man uit Rotterdam is zondagavond rond 18.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding in Oud Gastel. Op Het Steeke, op het industrieterrein Borchwerf II, zaten een hoop bandensporen na de 'straatrace'.
Volledig scherm
Een 31-jarige man uit Rotterdam is zondagavond rond 18.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding in Oud Gastel. Op Het Steeke, op het industrieterrein Borchwerf II, zaten een hoop bandensporen na de 'straatrace'. © MaRicMedia/ Christian Traets

Gewonde (31) bij aanrijding in Oud Gastel, bandensporen op wegdek en filmpje met racers opgedoken

OUD GASTEL - Een 31-jarige man uit Rotterdam is zondagavond rond 18.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding op Het Steeke in Oud Gastel. Daar heeft vermoedelijk een soort straatrace plaatsgevonden, meldt de politie. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is een filmpje opgedoken van straatracers.

  1. Na alle miljoeneninvesteringen moet Halderberge weer een beetje gaan sparen

    Na alle miljoenen­in­ves­te­rin­gen moet Halderber­ge weer een beetje gaan sparen

    OUDENBOSCH - Van de hand op de knip houden is voorlopig nog geen sprake en van bezuinigen evenmin, maar de gemeente Halderberge moet wel op de kleintjes gaan letten. Door miljoeneninvesteringen in onder andere de dorpshuizen (zo’n 9 miljoen euro) en schoolgebouwen (pakweg 6,5 miljoen) loopt de schuld van de gemeente flink op. ,,En dat baart wel wat zorgen’’, zegt Jan Mollen, wethouder financiën.