Oudenbosch - 21-02-2018 - Foto: Peter Braakmann - Eerste boom geplant doorgaande route, Frank Blom en Dhr Brugel, Weth Jan Mollen, Weth Frits Harteveld.
Volledig scherm
Oudenbosch - 21-02-2018 - Foto: Peter Braakmann - Eerste boom geplant doorgaande route, Frank Blom en Dhr Brugel, Weth Jan Mollen, Weth Frits Harteveld. © Gemeente Halderberge

Groene mantel voor doorgaande route Oudenbosch

OUDENBOSCH - De doorgaande route door Oudenbosch is twee maanden open. Het straatbeeld oogt nu nog kaal, maar daar gaan een lokale boomkweker en hovenier verandering in brengen. De eerste van 147 bomen is deze week geplant door wethouders Frits Harteveld en Jan Mollen. Zij kregen hulp van hovenier Frank Blom en Richard van der Horst van boomkwekerij Brugel. 

0 reacties

  1. Achraf Al Kholali wijst Kruisland al twaalf jaar lang de weg: ‘Er staan veel meer mensen langs de lijn’
    PREMIUM

    Achraf Al Kholali wijst Kruisland al twaalf jaar lang de weg: ‘Er staan veel meer mensen langs de lijn’

    Hij is niet de speler met de meeste speelminuten. Hij wil zichzelf dan ook niet omschrijven als het verlengstuk van de trainer in het veld. Maar Achraf Al Kholali is voor Kruisland-trainer John Taks, die na dit seizoen opgevolgd wordt door ‘kampioenenmaker’ Jack van den Berg, wel een van de belangrijkste spelers. ,,Ik draag het DNA van het nieuwe Kruisland graag over en denk graag met de vereniging mee.”
    Kruisland