De eerste repetitie van harmonie St. Caecilia uit Hoeven. De orkestleden moesten wel de 1,5 meter afstand houden, maar hadden het geluk dat ze in de grote zaal van het Kompas kunnen spelen.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste repetitie van harmonie St. Caecilia uit Hoeven. De orkestleden moesten wel de 1,5 meter afstand houden, maar hadden het geluk dat ze in de grote zaal van het Kompas kunnen spelen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Halderberge heeft ‘laakbaar gedrag’ van Kompas-heren aan zichzelf te danken

HOEVEN - Waar ging het mis in de relatie tussen het gemeentebestuur van Halderberge en de stichting Dorpshuizen, exploitant van Het Kompas in Hoeven? Sinds de gemeentelijke herindeling draagt de stichting zorg voor het beheer van het Hoevense dorpshuis, aanvankelijk nog in combinatie met De Schakel in Bosschenhoofd.

  1. Speelgoedautootjes? Willebrorder John Ermen is Nederlands kampioen RC Racing: ‘Dit is mijn leven’
    PREMIUM
    video

    Speelgoed­au­tootjes? Willebror­der John Ermen is Nederlands kampioen RC Racing: ‘Dit is mijn leven’

    ST. WILLEBRORD – Speelgoed? Meervoudig Nederlands kampioen in RC Racing John Ermen (40) begrijpt de associatie die mensen hebben bij de op afstand bestuurbare wagentjes wel, maar voor hem is het véél meer dan dat. Al 33 jaar scheurt hij over verharde circuits overal ter wereld en inmiddels schittert hij ook in het SBS6-programma Car Wars. ,,Dit is mijn leven.”