De polder, gebied Bulkenaar, ten zuidwesten van Roosendaal is een beoogde plek voor de nieuwbouw van het Bravis Ziekenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
De polder, gebied Bulkenaar, ten zuidwesten van Roosendaal is een beoogde plek voor de nieuwbouw van het Bravis Ziekenhuis. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Harde woorden buurt over ‘mislukte’ inspraak bij nieuw Bravis ziekenhuis: ‘Dit kan écht niet’

ROOSENDAAL - Bewoners van de wijk Tolberg uiten opnieuw hun ongenoegen over de gang van zaken rond het nieuwe Bravis ziekenhuis, dat straks in het aan hun wijk grenzende gebied Bulkenaar moet verrijzen. Ze hopen dat de gemeenteraad een motie van de VLP steunt, die burgemeester en wethouders opdraagt de inspraak in het proces sterk te verbeteren.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Amerikaanse man weet met politieauto tweemaal te ontsnappen tijdens achtervolging
  Play

  Amerikaan­se man weet met politieau­to tweemaal te ontsnappen tijdens achtervol­ging

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sparta haalt uit tegen Vitesse en houdt Europees voetbal in vizier

  7 mei