Volledig scherm
PREMIUM
Inloopavond in wijkhuis De Bergspil in Roosendaal over de nieuwbouw van het Bravis ziekenhuis. Grootste trekker was het paneel met daarop routes die inwoners hebben geopperd voor de nieuwe ontsluitingsweg naar het ziekenhuis. © Franka Van Der Rijt

Hoe gaat toch die ontsluitingsweg naar nieuwbouw Bravis ziekenhuis in Roosendaal lopen?

ROOSENDAAL - Waar en hoe gaat de ontsluitingsroute lopen voor het nieuw te bouwen Bravis ziekenhuis in het Roosendaalse gebied Bulkenaar langs de A58? Dat was de meest brandende vraag onder inwoners van Tolberg, woensdagavond tijdens een inloopbijeenkomst over de nieuwbouwplannen.

Dat het ziekenhuis ’leeft’ in Roosendaal bleek wel uit de opkomst. Ruim tweehonderd inwoners, vooral Tolbergenaren die in de nabijheid van Bulkenaar wonen, schuifelden in een lange rij langs de informatiepanelen in wijkhuis De Bergspil met daarop de uitkomsten van een digitale enquête en gesprekken met bewoners die dit najaar zijn gevoerd.

  1. Kaartverkoop Tullepetaons Klûnen: ‘Dit is een enorm gekkenhuis’
    PREMIUM

    Kaartver­koop Tullepeta­ons Klûnen: ‘Dit is een enorm gekkenhuis’

    ROOSENDAAL - Het is pas zondag 26 januari, maar de kaarten gingen vandaag al in de verkoop. Het Tullepetaons Klûnen leeft in Roosendaal. Om precies 13.11 uur gingen de 3.500 kaarten in de verkoop bij de ijsbaan op de Markt. Een dik uur later waren alle kaarten weg. ,,Ik ben om 10.30 uur vertrokken thuis. Ik ben er een heel jaar mee bezig", zegt Desiree die vooraan stond en de eerste kaarten wist te bemachtigen.