In de leukste voetbalkroeg van Nederland in Sprundel is het vooral ‘heel gezellig’

videoSPRUNDEL - Wat Rick van den Broek betreft was Café De Coop in Sprundel sowieso al de leukste voetbalkroeg van Nederland. En nu mag de kroeg zich ook officieel zo noemen. Zaterdagavond stond presentator Koert Westerman van Fox Sports namelijk in het café om de prijs uit te reiken. Voor het seizoen 2019/2020 is De Coop in Sprundel nu officieel de leukste plek om voetbal te kijken.

‘De huiskamer van Sprundel’ staat boven de bar. En dat is precies de reden dat het er zo gezellig is, zegt Van den Broek, die zondagmiddag naar Ajax zit te kijken. ,,Je hebt hier echt een huiskamergevoel. We zijn bijna allemaal voor Ajax en als ze winnen, dan gaat het hier los. Dat is heel anders dan thuis kijken. Het is hier heel gezellig.” Maar het ligt ook aan de kroegbaas, Ronnie Gommers. ,,Hij heeft echt de gunfactor. Veel mensen kennen hem en hij sponsort veel.”

 1. Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjesavond ooit’

  Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjes­avond ooit’

  OUDENBOSCH - Minder dan een maand geleden las u in deze krant voor het eerst over alleenstaande moeder Malissa uit Oudenbosch, in een artikel over Sinterklaas en armoede. Zij vertelde toen dat ze geen idee had hoe ze cadeautjes kon regelen voor haar twee jonge dochters. Maar gisteren beleefden die meiden juist 'hun leukste Sinterklaas ooit', zegt Malissa de ochtend na pakjesavond. Dankzij de lezers van deze krant.
 2. Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’
  PREMIUM

  Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’

  ROOSENDAAL - Voorzitter Edward Heijnemans van de Halve Marathon van Roosendaal is blij verrast met de aandacht die zijn noodoproep krijgt. Eerder deze week sprak Heijnemans in deze krant over het mogelijke einde van hét hardloopevenement van de stad. Hij deed een ‘ultieme’ oproep. ,,Als we geen nieuwe vrijwilligers kunnen vinden dan zullen we moeten besluiten om het evenement komend jaar niet te organiseren”, zei hij toen.