Volledig scherm
De kunstuitleen zat de laatste jaren in Roosendaal in Parrotia. © peter van trijen/pix4profs

Informatiepunt van kunstuitleen in bibliotheek Roosendaal

ROOSENDAAL - Roosendaalse kunstliefhebbers kunnen toch nog in hun eigen stad terecht voor de kunstuitleen van Artotheek 18. 

De kunstuitleen opent een informatiepunt in de bibliotheek aan de Markt. Daar kan informatie worden opgehaald en mensen kunnen er terecht om een afspraak te maken om kunst om te ruilen. De collectie is daar echter niet te bekijken. Daarvoor zijn de leden aangewezen op de vestiging in Bergen op Zoom of op de website.

Vertrek

De kunstuitleen maakte begin van dit jaar nog bekend te vertrekken uit Roosendaal. Alle werken en het personeel zijn overgegaan naar de vestiging in Bergen op Zoom. De kunstuitleen nam die maatregel omdat de organisatie in zwaar weer zit door een dalend ledenaantal en afnemend gebruik. 

Bij het bekend maken van dat nieuws liet voorzitter Kees Vermeeren al weten dat er serieus gesproken werd over het openhouden van een informatiepunt in Roosendaal. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement