Volledig scherm
In de kerk van Stampersgat ontvouwde Adrie Kuijstermans vorig jaar de verre toekomstplannen met het gebouw. Tot die tijd mogen activiteiten zoals Dinner & Dance gegeven worden. © pix4profs/petervantrijen

Ken Net Niet Club stapt dinerend en dansend de kerk in

STAMPERSGAT - Alida Claassen en Manon Vermolen mogen graag buiten de geijkte paden treden met hun Ken Net Niet Club. Het Stampersgatse duo probeert het soms wat ingedutte suikerdorp wakker te schudden met jaarlijks enkele nieuwe activiteiten. Zaterdag 30 november is dat Dinner & Dance in de kerk.

De Martelaren van Gorcumkerk is eigendom van Adrie Kuijstermans uit Standdaarbuiten. Aan leuke verzoeken iets in de kerk te doen, werkt hij graag mee. De kerk wordt ouderwets sjiek ingericht. Mooi gedekte tafels voor een uitgebreid diner. De dames op hakken, de heren in pakken. Na een aspergediner op het land en een gitaaravondje aan de Weel is nu de kerk het decor van de Ken Net Niet Club. De kerkpoort opent om 19.30 uur, een half uur later vangt het diner aan. Wie naast de 170 kaarten heeft gepakt, kan vanaf 23.00 uur komen dansen op de muziek van een deejay. Kaarten overigens, die vrijdag en zaterdag overdag af te halen zijn op Brugstraat 1 of boerderijkwimkel Claassen.

Volledig scherm
Manon en Alida van de Ken Net Niet Club © Ken Net Niet Club
 1. Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjesavond ooit’

  Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjes­avond ooit’

  OUDENBOSCH - Minder dan een maand geleden las u in deze krant voor het eerst over alleenstaande moeder Malissa uit Oudenbosch, in een artikel over Sinterklaas en armoede. Zij vertelde toen dat ze geen idee had hoe ze cadeautjes kon regelen voor haar twee jonge dochters. Maar gisteren beleefden die meiden juist 'hun leukste Sinterklaas ooit', zegt Malissa de ochtend na pakjesavond. Dankzij de lezers van deze krant.
 2. Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’
  PREMIUM

  Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’

  ROOSENDAAL - Voorzitter Edward Heijnemans van de Halve Marathon van Roosendaal is blij verrast met de aandacht die zijn noodoproep krijgt. Eerder deze week sprak Heijnemans in deze krant over het mogelijke einde van hét hardloopevenement van de stad. Hij deed een ‘ultieme’ oproep. ,,Als we geen nieuwe vrijwilligers kunnen vinden dan zullen we moeten besluiten om het evenement komend jaar niet te organiseren”, zei hij toen.