Omwonenden ergeren zich aan de overlast rondom de Poolse supermarkt aan de Gastelseweg in Roosendaal. Op de foto de oude supermarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Omwonenden ergeren zich aan de overlast rondom de Poolse supermarkt aan de Gastelseweg in Roosendaal. Op de foto de oude supermarkt. © Barro Wijkmans

Klachten over klanten Polski Sklep aan Gastelseweg waren al die jaren terecht

ROOSENDAAL - De bewoners van de Gastelseweg in Roosendaal hebben al die jaren gelijk gehad. Er is rond de Poolse supermarkt sprake van veel foutparkeerders, van wildplassen, van asociaal gedrag en van alcohol drinken op straat. De bewoners zijn blij dat onafhankelijk onderzoek van de gemeente Roosendaal dat nu onomstotelijk heeft aangetoond.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”