Volledig scherm
De Abel Tasmanstraat in Roosendaal. © Google Maps

Knallen 'schietpartij' in Roosendaal blijken veroorzaakt door fakkels

UpdateROOSENDAAL - Mensen in en rond de Abel Tasmanstraat in Roosendaal belden woensdagmiddag verontrust met de politie, omdat ze dachten dat er in de straat was geschoten. De politie heeft dat onderzocht, maar kwam er na een paar uur achter dat iemand twee knalfakkels had afgestoken. 

De Roosendalers hoorden rond 14.00 uur een paar harde knallen. Meerdere mensen belden de politie, die met spoed is gaan kijken. 

Er werd niets gevonden dat kan duiden op een schietpartij. Na enige tijd kon de politie wel de bron van de twee flinke knallen achterhalen. Ergens in de straat was een feestje, waarbij mensen twee knalfakkels hadden afgestoken. 

  1. Nieuw beheerderspaar mag op Meeshoeve-complex gaan wonen

    Nieuw beheerder­spaar mag op Meeshoeve-com­plex gaan wonen

    OUD GASTEL - Het warme Meeshoeve-gevoel overdragen. Dat is waar Cees en Ria Antens na ruim zeventien jaar zorgboerderij in Oud Gastel naar uitzien. Inmiddels heeft de zorgboer twee opvolgers gevonden, die rechtstreeks uit de zorg komen. Antens: ,,Twee mannen uit Roosendaal, die zelf ook met plannen rondliepen om een zorgboerderij te beginnen. We hebben hen het afgelopen half jaar goed leren kennen en vertrouwen in de toekomst.‘’