Volledig scherm
Uitreiking trompetten aan jeugdcommissie. © Oudenbossche Harmonie

Kroon-avond levert instrumenten op

OUDENBOSCH - De stichting club van 100 heeft zich met de jaarlijkse Kroon-avond weer verdienstelijke gemaakt voor de Oudenbossche Harmonie. Traditiegetrouw belegt de stichting een mosselavond in hotel-restaurant De Kroon. 

Begunstigers en donateurs schoven aan en gaven gul voor nieuwe instrumentne voor leerlingen van het opleidingsorkest. Het ging zelfs zo goed dat nog dezelfde avond voorzitter Louis Klasen vier studie-trompetten kon overhandigen aan Marjon Honkoop en Nelleke van Aken van de jeugdcommissie. De commissie maakt zich sterk voor muziekonderwijs op de basisscholen. Het opleidingsorkest geeft morgen, donderdag 7 december, een voorspeelavond in Fidei et Arti. Aanvang 18.45 uur. 

  1. Doorgaande route Oudenbosch terug gegeven aan 'minder verkeer'

    Doorgaande route Oudenbosch terug gegeven aan 'minder verkeer'

    OUDENBOSCH - Voor de buitenstaander wellicht een doorsnee opknapbeurt voor een weg, voor de gemiddelde Oudenbosschenaar een historisch moment. Vrijdagmiddag legden de stratenmakers van de Gebroeders Oomen uit Sprundel de laatste hand aan de doorgaande route door het centrum van Oudenbosch. Althans, zo goed als. Het winterse weer eerder deze week leverde in extremis toch nog vertraging op. Mano Oomen verwacht medio volgende week echt klaar te zijn.