Volledig scherm
Kunstenaars tonen hun werk in privétuinen in en rond Wouw © CuMaWo

Kunstenaars tonen hun werk in privétuinen in en rond Wouw

WOUW - De stichting Culturele Manifestaties Wouw verzorgt zondag 19 mei een activiteit rond het thema 'Kunst in de tuin'. Vier tuinen in het dorp Wouw en de directe omgeving worden tijdens deze activiteit voor het publiek opengesteld en zes kunstenaars laten daar hun beelden en andere kunst zien.

Vanaf 11.00 uur kan iedereen terecht in de tuin aan de Tiendevrij 5. In de Bieakker in Wouw zijn twee tuinen open, op nummer 11 en op nummer 19. Tenslotte kan ook nog de tuin aan de Waterstraat 4 worden bekeken.

Yvonne Martini, Anton Knook, Pieter van de Velden, Yvonne Telleman, Thea Kanters en José Jonkers laten in deze tuinen hun kunstwerken zien.

Een looproute langs alle deelnemende adressen kan worden opgehaald in de trouwzaal van Markant aan de markt 14 in Wouw. Daar kunnen bezoekers die dat willen ook meteen een expositie met werken van Karin de Jong en Yvette Roovers bekijken.

Volledig scherm
Kunstenaars tonen hun werk in privétuinen in en rond Wouw © CuMaWo
  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.