Volledig scherm
PREMIUM
Het veldteken van Tullepetaonestad voor carnaval 2020. © Stichting Carnaval Roosendaal

Leut kent geen tijd bij het ingewikkelde nieuwe veldteken van Tullepetaonestad

ROOSENDAAL - Een zandloper zonder zand. Omdat Tullepetoanen toch wel aan de tintel in hun tenen beginnen te voelen hoe laat het is. En omdat de leut nou eenmaal geen tijd kent. En omdat er nu eenmaal weinig dingen vaker worden omgedraaid als een zandloper. En dat past dan weer perfect bij het motto ‘Draai 't mar om’.

Dat is in een notendop het idee achter het nieuwe veldteken voor Tullepetaonestad. Zo'n 1.700 stuks worden er dit jaar van het kleinood gemaakt en dat is ietsje minder dan vorig jaar, weet Peter Braat van de Stichting Carnaval Roosendaal: ,,Het is een pittig ontwerp, het is voor onze ploeg meer werk dan vorig jaar.’’ 

 1. Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjesavond ooit’

  Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjes­avond ooit’

  OUDENBOSCH - Minder dan een maand geleden las u in deze krant voor het eerst over alleenstaande moeder Malissa uit Oudenbosch, in een artikel over Sinterklaas en armoede. Zij vertelde toen dat ze geen idee had hoe ze cadeautjes kon regelen voor haar twee jonge dochters. Maar gisteren beleefden die meiden juist 'hun leukste Sinterklaas ooit', zegt Malissa de ochtend na pakjesavond. Dankzij de lezers van deze krant.
 2. Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’
  PREMIUM

  Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’

  ROOSENDAAL - Voorzitter Edward Heijnemans van de Halve Marathon van Roosendaal is blij verrast met de aandacht die zijn noodoproep krijgt. Eerder deze week sprak Heijnemans in deze krant over het mogelijke einde van hét hardloopevenement van de stad. Hij deed een ‘ultieme’ oproep. ,,Als we geen nieuwe vrijwilligers kunnen vinden dan zullen we moeten besluiten om het evenement komend jaar niet te organiseren”, zei hij toen.