Volledig scherm
Foto ter illustratie © iStock/Thinkstock

Litouwse winkeldievegge (30) na vluchtpoging opgepakt in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 30-jarige vrouw uit Litouwen is vrijdag kort na het middaguur aangehouden nadat ze met een tas vol gestolen spullen uit een winkel aan de Rucphensebaan in Roosendaal vluchtte. De vrouw is opgepakt en in de cel gezet, zo meldt de politie.

De vrouw rende met een volle tas gestolen spullen de winkel uit. Enkele personeelsleden zetten daarop de achtervolging in. De verdachte probeerde zich te verstoppen in bosjes, waarna het de medewerkers van de winkel lukte om haar de gestolen spullen afhandig te maken. Toen ze haar vertelden dat de politie was gewaarschuwd, pakte de vrouw volgens de medewerkers een mes en bedreigde ze hen hiermee. Daarna liep ze in de richting van de Bredaseweg, waar ze later door agenten kon worden aangehouden. Ze droeg op dat moment geen mes meer bij zich.

De vrouw werd meegenomen naar het bureau en in de cel gezet. Maandag wordt ze voorgeleid.

  1. Kaartverkoop Tullepetaons Klûnen: ‘Dit is een enorm gekkenhuis’
    PREMIUM
    video

    Kaartver­koop Tullepeta­ons Klûnen: ‘Dit is een enorm gekkenhuis’

    ROOSENDAAL - Het is pas zondag 26 januari, maar de kaarten gingen vandaag al in de verkoop. Het Tullepetaons Klûnen leeft in Roosendaal. Om precies 13.11 uur gingen de 3.500 kaarten in de verkoop bij de ijsbaan op de Markt. Een dik uur later waren alle kaarten weg. ,,Ik ben om 10.30 uur vertrokken thuis. Ik ben er een heel jaar mee bezig", zegt Desiree die vooraan stond en de eerste kaarten wist te bemachtigen.