Onder andere wethouders, de voorzitter van Ondernemersvereniging Majoppeveld en het Waterschap Brabantse Delta hebben de Green Deal voor bedrijventerrein Majoppeveld ondertekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder andere wethouders, de voorzitter van Ondernemersvereniging Majoppeveld en het Waterschap Brabantse Delta hebben de Green Deal voor bedrijventerrein Majoppeveld ondertekend. © Michel Musters

Majoppeveld wordt groener en duurzamer: ‘Het terrein moet steeds aantrekkelijker worden’

ROOSENDAAL – Bedrijvenpark Majoppeveld moet de komende jaren groener kleuren en duurzamer worden. De gemeente Roosendaal, Ondernemersvereniging Majoppeveld, Waterschap Brabantse Delta en de provincie ondertekenden hiervoor vrijdagmiddag de Green Deal. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?