Volledig scherm
Stockbd politie © BD

Man slaat fietsers en vernielt fiets in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 25-jarige man uit Arnhem is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden in Roosendaal. De man zou mensen hebben mishandeld en een fiets hebben vernield.

Agenten kregen rond 00.25 uur een melding dat er een man op de Stationsstraat wild om zich heen aan het slaan was. Eenmaal aangekomen, vertelden vier personen dat de slaande man op het fietspad liep. Toen zij de man wilde passeren, probeerde de man een van hen met een plastic tas te slaan.

Twee van de fietser stapten af en spraken de man aan op zijn gedrag. De voetganger sloeg hierna beide personen en trapte tegen een fiets. De man is gearresteerd en was mogelijk onder invloed van drugs of alcohol.

  1. Alleen het neusje van de zalm bij vogeltentoonstelling
Rucphen

    Alleen het neusje van de zalm bij vogeltentoonstelling Rucphen

    RUCPHEN - Ze produceren een heleboel geluid, 375 vogeltjes bij elkaar. Maar een echte vogelliefhebber heeft geen last van het gekwetter. Hoewel het houden van vogels volgens voorzitter Paul Antonissen een steeds minder populaire hobby wordt, valt de terugloop bij De Vogelvrienden Rucphen wel mee. Volgens de voorzitter stelden maar liefst 107 vogelhouders hun favoriete gevederde vrienden ten toon tijdens de 40e internationale vogeltentoonstelling in Rucphen.