Man steekt zichzelf voor vol terras met mes in de hals op Nieuwe Markt in Roosendaal

VIDEOROOSENDAAL - Op de Nieuwe Markt in Roosendaal heeft een man zichzelf zaterdagmiddag in zijn hals gestoken met een mes. Dat gebeurde ten overstaan van een overvol terras. Dat politie bevestigt dat het om een poging tot zelfdoding gaat.

Een agent in burger, toevallig in zijn vrije tijd in de buurt, greep meteen in en dichtte de wond. Vervolgens kwamen de hulpdiensten ter plekke. Op het moment dat zij de man meenamen, was hij nog in leven.

Veel mensen zagen het voorval gebeuren. Dat zag er heftig uit, want de man verloor veel bloed. De brandweer werd opgeroepen om het plein schoon te spuiten. Voor omstanders is er slachtofferhulp beschikbaar. 

De messteek zorgde mogelijk voor een slagaderlijke bloeding. De man is met verwondingen naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Als mensen (die het incident op de Nieuwe Markt in Roosendaal gezien hebben) behoefte hebben aan slachtofferhulp, kunnen zij tot maandagochtend 08.00 bellen met de GGD: 088-3686813. Vanaf maandag 08.00 geldt het reguliere nummer van Slachtofferhulp: 0900-0101

Volledig scherm
Een traumahelikopter is geland op de Nieuwe Markt in Roosendaal. © Christian Traets/MaRicMedia
Volledig scherm
Man steekt zichzelf met mes in de hals op Nieuwe Markt in Roosendaal © Christian Traets/MaRicMedia
Volledig scherm
Man steekt zichzelf met mes in de hals op Nieuwe Markt in Roosendaal © Christian Traets/MaRicMedia
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement