Volledig scherm
© Thinkstock

Man valt hond aan met een mes en probeert dier te wurgen in Oudenbosch

OUDENBOSCH - Een 28-jarige man uit Oudenbosch heeft vrijdagavond een hond met een mes aangevallen. 

Hij probeerde het dier te steken en te wurgen. Omdat de hond werd aangevallen beet hij de man. De eigenaresse van de hond was flink overstuur. Het incident gebeurde toen zij met haar dier aan het wandelen was. Een buurtbewoner en twee getuigen wisten de man van de hond af te trekken.

De man werd later door de politie aangehouden in de Riviérelaan in Oudenbosch. Ook daar zou hij met het mes hebben rondgelopen en de hele buurt bij elkaar hebben geschreeuwd. 

De man bleek onder invloed van drugs te zijn. De politie trof hem in de woning aan. Hij was totaal van de wereld en de handen van de man zaten onder het bloed.  Ook maakte hij rare geluiden. De politie had moeite om de man onder controle te krijgen, hij verzette zich ook hevig bij zijn aanhouding. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor zijn verwondingen en is opgenomen vanwege zijn overmatig drugsgebruik.

De eigenaresse van de hond heeft aangifte gedaan.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doek valt voor Juzt, maar waar moeten de kinderen heen?
    PREMIUM
    Analyse

    Doek valt voor Juzt, maar waar moeten de kinderen heen?

    ROOSENDAAL - Het is einde verhaal voor Juzt. De West-Brabantse jeugdzorginstelling is technisch gezien failliet, maar het Rijk en de West-Brabantse gemeenten laten de stichting nog even in leven (lees: bungelen) om de organisatie uit te kleden en mogelijk in onderdelen over te doen aan andere zorgpartijen. Wie die partijen zijn en hoe de overgang geregeld gaat worden voor kinderen die nu bij Juzt in zorg zitten? Niemand die het weet.