Volledig scherm
PREMIUM
De afvalstortlocatie van Attero bij Tilburg © nvt

Mega-operatie op Kragge II bij Bergen op Zoom en Heerle: Attero maakt afvalbuffer van 20.000 ton leeg

BERGEN OP ZOOM/HEERLE - Afvalverwerkingsbedrijf Attero heeft afgelopen week een begin gemaakt met het leeg halen van de afvalbuffer op Kragge II, op de grens van Bergen op Zoom en Heerle. 

Het gaat om een mega-operatie, er ligt ongeveer 20.000 ton afval opgeslagen op het terrein aan de Moervaart. Woordvoerder Robert Corijn van Attero verwacht daar nog ongeveer vijf weken mee bezig te zijn.

 1. Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjesavond ooit’

  Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjes­avond ooit’

  OUDENBOSCH - Minder dan een maand geleden las u in deze krant voor het eerst over alleenstaande moeder Malissa uit Oudenbosch, in een artikel over Sinterklaas en armoede. Zij vertelde toen dat ze geen idee had hoe ze cadeautjes kon regelen voor haar twee jonge dochters. Maar gisteren beleefden die meiden juist 'hun leukste Sinterklaas ooit', zegt Malissa de ochtend na pakjesavond. Dankzij de lezers van deze krant.
 2. Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’
  PREMIUM

  Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’

  ROOSENDAAL - Voorzitter Edward Heijnemans van de Halve Marathon van Roosendaal is blij verrast met de aandacht die zijn noodoproep krijgt. Eerder deze week sprak Heijnemans in deze krant over het mogelijke einde van hét hardloopevenement van de stad. Hij deed een ‘ultieme’ oproep. ,,Als we geen nieuwe vrijwilligers kunnen vinden dan zullen we moeten besluiten om het evenement komend jaar niet te organiseren”, zei hij toen.