Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Minderjarigen aangehouden in Oudenbosch voor heling gestolen scooter

OUDENBOSCH - In een woning in Oudenbosch zijn zaterdagochtend twee minderjarigen op verdenking van heling van een gestolen scooter. Dat meldt de politie. 

Bij de politie was een anonieme tip binnengekomen. Op het adres aan de Bornhemweg zou een gestolen scooter staan. Rond 8.45 uur gingen agenten daarom poolshoogte nemen. ,,De informatie bleek te kloppen.” De scooter, die op 23 mei is gestolen in Bergen op Zoom, werd in beslag genomen. De politie heeft contact opgenomen met de eigenaar.

De verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Ze worden later zaterdag gehoord. ,,De Officier van Justitie beslist wat er met het voertuig gaat gebeuren. Het politieonderzoek is nog niet afgerond.”

  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.