Na bijna tien jaar bijstand is Debbie Jansen (44) uit Roosendaal tot haar grote plezier betaald aan het werk bij Huize St. Elisabeth en in de thuiszorg. ,,Ik ga fluitend naar mijn werk.”
Volledig scherm
PREMIUM
Na bijna tien jaar bijstand is Debbie Jansen (44) uit Roosendaal tot haar grote plezier betaald aan het werk bij Huize St. Elisabeth en in de thuiszorg. ,,Ik ga fluitend naar mijn werk.” © peter van trijen/pix4profs

Na 10 jaar in de bijstand werkt Debbie nu in de zorg: 'Ik ga fluitend naar mijn werk’

ROOSENDAAL/BREDA - Door het nijpende personeelstekort zitten zorgorganisaties al jaren met de handen in het haar. De coronacrisis legt eens te meer bloot hoe groot de behoefte is aan extra medewerkers die snel inzetbaar zijn. Maar hoe regel je dat? Door vooral heel praktisch en laagdrempelig te denken, is de insteek van het West-Brabantse project Zorgkracht.

  1. Chris uit Roosendaal haalde zijn gestolen Mercedes na vijf jaar terug uit Ghana: ‘Niet echt in beste staat’
    PREMIUM
    Video

    Chris uit Roosendaal haalde zijn gestolen Mercedes na vijf jaar terug uit Ghana: ‘Niet echt in beste staat’

    ROOSENDAAL - Chris Beemer uit Roosendaal was maar liefst vijf jaar lang zijn Mercedes kwijt nadat die gejat was. Hij vond hem uiteindelijk, met hulp van misdaadverslaggever John van den Heuvel, terug in Ghana. ,,Je gaat er toch alles aan hem doen om hem terug te halen want het voelt als een soort falen. Je bent de dupe en dat wil je ongedaan maken”, aldus Beemer.