Louisa van Meer (l.) en Joke Stoop in 2014 tijdens werkzaamheden voor de Unie Van Vrijwilligers (UVV) in Roosendaal. De stichting heeft zichzelf opgeheven.
Volledig scherm
Louisa van Meer (l.) en Joke Stoop in 2014 tijdens werkzaamheden voor de Unie Van Vrijwilligers (UVV) in Roosendaal. De stichting heeft zichzelf opgeheven. © Robert van den Berge

Na bijna 40 jaar is het over en uit voor Unie van Vrijwilligers in Roosendaal

ROOSENDAAL - Na bijna veertig jaar is het doek gevallen voor de Unie van Vrijwilligers (UVV) in Roosendaal. Aanleiding is het besluit van Bravis ziekenhuis om de samenwerking met UVV te beëindigen en de verantwoordelijkheid voor het vrijwilligerswerk over te nemen.

0 reacties

  1. Gratis compost als cadeautje op Landelijke Compostdag: ‘Ik haal dit ieder jaar’
    PREMIUM

    Gratis compost als cadeautje op Landelijke Compostdag: ‘Ik haal dit ieder jaar’

    DINTELOORD/OUD GASTEL - Aan de ene kant van het terrein van Cosun Beet Company staan de wagens met aanhanger in de rij. Daar worden de aanhangwagens met een shovel één voor één vol compost geschept. Aan de andere kant moeten de bezoekers zelf aan de slag bij een grote berg compost. Met een schop vullen ze de plastic zakken. ,,Wat ruikt het hier lekker, hè”, lacht Gaspar Eijchholt uit Nieuw-Vossemeer.
    Oud Gastel