Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige Philipsterrein in Bredaseweg Roosendaal © BN DeStem

Nieuwe aanvraag voor megadoos langs A58 overvalt bewoners en gemeente Roosendaal

ROOSENDAAL - Logistics Capital Partners heeft opnieuw een vergunning aangevraagd voor de bouw van een groot distributieterrein op het voormalige Philipsterrein aan de Bredaseweg in Roosendaal. Dit tot verrassing van de gemeente Roosendaal én bewonerscomité CA58.nl. 

Dat comité zorgde er eerder voor dat omwonenden massaal in verzet kwamen tegen de plannen op het terrein ingeklemd tussen Zwaanhoefstraat, Bredaseweg en Jan Frederik Vlekkestraat.

 1. Bemiddeling bij huishoudelijke hulp in Roosendaal levert flink pakket met verbeterpunten op
  PREMIUM

  Bemidde­ling bij huishoude­lij­ke hulp in Roosendaal levert flink pakket met verbeter­pun­ten op

  ROOSENDAAL - Het bemiddelingsproces rondom de problemen met de huishoudelijke hulp in Roosendaal heeft een pakket met 45 verbeterpunten opgeleverd. Maar nóg belangrijker volgens mediator René Mol: ,,Alle partijen zitten tegenwoordig samen aan tafel om te praten over hoe ze samen de huishoudelijke hulp verder kunnen verbeteren. Iedereen wil hier zijn best voor doen, dat is de grootste winst.’’
 2. Oud-Roosendalers Kiki en Joost winnen Hermans Pop-Up Restaurant

  Oud-Roosenda­lers Kiki en Joost winnen Hermans Pop-Up Restaurant

  ROOSENDAAL - Na een bloedstollende finale zijn oud-Roosendalers Kiki Bosman (24) en Joost van den Branden (35) de winnaars geworden van het RTL4-programma Hermans Pop-Up Restaurant. Na een wekenlange strijd in verschillende landen rond de Middellandse Zee hebben zij de sleutel ontvangen van het nieuwe restaurant van Herman den Bijker in de voormalige citrusveiling in de Rotterdamse Merwehaven. Dat gaat het stel de komende maanden samen runnen, met Kiki als maître en Joost als kok.