De Dr. Brabersstraat als groene woonomgeving. Dit is niet hoe het wordt, maar om een indruk te geven wat de gemeente Roosendaal qua sfeer voor ogen heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
De Dr. Brabersstraat als groene woonomgeving. Dit is niet hoe het wordt, maar om een indruk te geven wat de gemeente Roosendaal qua sfeer voor ogen heeft. © gemeente Roosendaal

Nieuwe visie voor het lelijke eendje van de binnenstad: Van verlaten winkelgebied naar groene woonstraat

ROOSENDAAL - Waar nu de winkelleegstand pijnlijk zichtbaar is, verschijnt vanaf volgend jaar een groene oase in het Roosendaalse stadshart, zo is de bedoeling. De desolate Dr. Brabersstraat moet straks een levendige woonomgeving worden.

 1. Op koopjesjacht via WhatsApp: zo verkopen winkels ondanks de lockdown toch kleding
  PREMIUM

  Op koopjes­jacht via WhatsApp: zo verkopen winkels ondanks de lockdown toch kleding

  ROOSENDAAL/OUDENBOSCH/OUD-GASTEL – Thuisbezorgen, winacties plaatsen op social media of bestellingen ontvangen via WhatsApp: het zijn een aantal creatieve oplossingen van winkeleigenaren in de omgeving van Roosendaal. Op 14 december vorig jaar moesten zij hun deuren sluiten. Maar dat is volgens hen geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. ,,Het was even schakelen, maar we blijven het positief benaderen,” aldus Amanda Mathijssen van Gossip Fashionstore.
 1. Ongeregeldheden in Haagse Schilderswijk, straat schoongeveegd door ME
  Play

  Ongeregeld­he­den in Haagse Schilders­wijk, straat schoonge­veegd door ME

 2. Geplunderde winkels in station Eindhoven bij rellen
  Play

  Geplunder­de winkels in station Eindhoven bij rellen