Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Hans Puik

Onherkenbare agenten pakken drietal op na parfumdiefstal in Roosendaal

ROOSENDAAL - In de Burgerhoutsestraat in Roosendaal zijn zondagmiddag  drie mensen aangehouden omdat ze in een winkel aan de Roselaar parfum hadden gestolen.

Onherkenbare agenten letten tijdens deze drukke feestperiode extra op winkeldieven en zakkenrollers. Dat gebeurt om mobiel banditisme door rondreizende bendes aan te pakken. 

Tijdens een speciale actie op zondag werden de twee mannen uit Tilburg (53) en Roosendaal (36) en de 24-jarige vrouw uit Roosendaal ingerekend. De gestolen parfum is in beslag genomen.

Verklaringen

De drie zijn voor verder onderzoek naar het politiebureau in Bergen op Zoom gebracht. In het politiebureau heeft het drietal verklaringen afgelegd. De vrouw en de Roosendaler kregen een dagvaarding en moeten zich later voor de rechter verantwoorden.

De afgelopen tijd zijn er al meerdere acties van onherkenbare agenten geweest, onder andere tijdens de intocht van Sinterklaas. Ook toen werden twee mensen op heterdaad aangehouden. De komende periode houdt de politie nog meer acties.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement