Volledig scherm
Botsing in Visdonktunnel Roosendaal © MaRicMedia/ChristianTraets

Opnieuw botsing bij Visdonktunnel in Roosendaal: man gewond naar ziekenhuis

ROOSENDAAL - Een man is donderdag aan het eind van de middag gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een jongen in het Visdonktunneltje in Roosendaal.

De man fietste met zijn vrouw het tunneltje in waarna de jongen het tweetal niet meer kon ontwijken. Een botsing was het gevolg. De oudere man kwam lelijk ten val en raakte gewond aan zijn hoofd. De jongen zou niets hebben overgehouden aan de botsing. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Afgelopen maandag raakten ook al twee meisjes van 14 gewond bij een botsing in het tunneltje. De fietsster die hen aanreed, ging ervandoor maar meldde zich later bij de politie. De twee meiden moesten naar het ziekenhuis.

  1. Overname Joost Zorgt door Actief Zorg; in Bosschenhoofd liep zorg toch al door
    PREMIUM

    Overname Joost Zorgt door Actief Zorg; in Bosschen­hoofd liep zorg toch al door

    BOSSCHENHOOFD - Thuiszorgorganisatie Joost Zorgt wordt overgenomen door een Actief Zorg, een Brabantse partij. Curator Johan Westerhof (HVG Law) uit Utrecht heeft hierover overeenstemming bereikt. Wat de gevolgen voor de Brabantse vestiging in Bosschenhoofd zijn is nog onduidelijk. ,,We wachten nog steeds op een gesprek met de curator‘’, aldus Franklin Elgin, franchisenemer van Joost Zorgt in West-Brabant en inmiddels ook Rotterdam. ,,Of ook wij onder de naam Actief Zorg verder gaan, kan ik pas daarna zeggen.‘’