Fruitdozen voor bewoners Heerma State in Roosendaal. Henk van Broekhoven en Carlo Dielemans van De Draai geven fruitdoos aan de heer Huijps (in rolstoel) en mevrouw Elst (tweede van links).
Volledig scherm
Fruitdozen voor bewoners Heerma State in Roosendaal. Henk van Broekhoven en Carlo Dielemans van De Draai geven fruitdoos aan de heer Huijps (in rolstoel) en mevrouw Elst (tweede van links). © Peter van Trijen / Pix4Profs

Organisatie van De Draai vaker ‘maatschappelijk verantwoord’ in actie

ROOSENDAAL - Zoals veel ondernemers zich heden ten dage bezig houden met maatschappelijk verantwoord ondernemen, zo toont de organisatie van wielercriterium De Draai in Roosendaal zich ook vaker van zijn sociale kant. 

 1. Roosendaal krijgt een Fort: trainingen voor kinderen in armoede

  Roosendaal krijgt een Fort: trainingen voor kinderen in armoede

  ROOSENDAAL - Roosendaal krijgt als vierde stad van Nederland een locatie van Het Fort, een buitenschools lesprogramma speciaal voor kinderen die opgroeien in armoedegezinnen. Bij Het Fort krijgen kinderen uit sociaaleconomisch kwetsbare gezinnen extra trainingen en leren ze vaardigheden om van hun leven een succes te maken. In Roosendaal landt Het Fort in de wijk Langdonk, in het gebouw van de Evangelische Gemeenschap Roosendaal aan Benedendonk.
 1. Strandpaviljoenhouders Scheveningen: 'Laat maar komen!'
  Play

  Strandpa­vil­joen­hou­ders Schevenin­gen: 'Laat maar komen!'

 2. Dit was Nederland: dinsdag 20 april
  Play

  Dit was Nederland: dinsdag 20 april