Palm Parkies in 2020 in het Vrouwenhofpark te Roosendaal. De Handsome Poets treden op. Het publiek zit in bubbels (cirkels in het gras) waar ze niet uit mogen.
Volledig scherm
PREMIUM
Palm Parkies in 2020 in het Vrouwenhofpark te Roosendaal. De Handsome Poets treden op. Het publiek zit in bubbels (cirkels in het gras) waar ze niet uit mogen. © Pix4Profs/Marina Popova

Palm Parkies komt wel naar Roosendaal, maar niet naar Bergen op Zoom

ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - Als het aan de organisatoren van het parkfestival Palm Parkies ligt worden er dit jaar vanaf 14 juli weer een reeks concerten gegeven in het Vrouwenhofpark in Roosendaal. Omdat het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom te klein is voor een coronaproof evenement, gaat het festival daar dit jaar weer niet door.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    25

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.