Volledig scherm
© Thinkstock

Politie houdt vijf verdachten aan na cocaïnedeal op parkeerplaats in Roosendaal

ROOSENDAAL - Op een parkeerplaats aan de President Kennedylaan in Roosendaal hebben agenten zaterdagavond rond 22.00 uur vijf aanhoudingen verricht na een cocaïnedeal.

De agenten zagen dat op de parkeerplaats - een locatie waar de politie vaker controleert omdat daar regelmatig wordt gedeald - een personenauto naast de auto van de twee mannen uit Steenbergen stopte. Er werd iets overgegeven, waarna de personenauto, met daarin drie mannen, weer wegreed. De politie hield de twee Steenbergenaren (30 en 25 jaar) aan wegens het bezit van cocaïne. Ze werden overgebracht naar een politiecellencomplex.

De auto met de drie inzittenden werd even later klemgereden door de politie. Daarbij werd een van de politieauto’s aangereden en beschadigd.

In de auto zaten twee mannen (25 en 21 jaar) uit Roosendaal en een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Alledrie de mannen aangehouden en vastgezet. In hun auto werden geen drugs aangetroffen. 

De verdachten werden zondag gehoord.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement