Volledig scherm
De pakken Nutrilon © Facebook Politieteam Roosendaal

Politie pakt winkeldieven met kleding en 26 pakken melkpoeder

ROOSENDAAL - De politie heeft maandag 3 juli twee personen aangehouden wegens winkeldiefstal, maar staat nog voor een raadsel. 

Dat meldt politieteam Roosendaal op Facebook. Het tweetal is aangehouden in de omgeving Bergen op Zoom. Ze waren in het bezit van meerdere gestolen goederen: kleding en schoeisel afkomstig van de winkel McArthur Glen op Rosada in Roosendaal. Die winkel heeft inmiddels aangifte gedaan.

Echter zijn er ook 26 pakken Nutrilon kindermelkpoeder aangetroffen. Het is tot nu toe onbekend waar die pakken vandaan komen. Politie is op zoek naar de benadeelde winkel. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voorpret in vrijstaat Tullepetania: 39e Priense Swaree in De Kring
    PREMIUM
    VIDEO

    Voorpret in vrijstaat Tullepeta­nia: 39e Priense Swaree in De Kring

    ROOSENDAAL - Het 39e Priense Swaree, zaterdagmiddag en avond in De Kring, was de vertrouwde mix van muziek, dans en sketches, opgedragen aan de hoogheid Prins Markus. Alleen erbij zijn is al een feestje, met die kleurrijk uitgedoste zaal die zindert van voorpret. Want het Swaree is traditioneel de eerste keer dat de Tullepetaonse hoogwaardigheidsbekleders - de Prins, de Sjampetter en de Nar - in vol ornaat verschijnen en daarmee de start van drie weken leut in Tullepetaonestad. ,,De belangrijkste Tullepetaon zit neffen u: uw carnavalsmaatje”, zegt Prins Markus dan ook bij de finale.