Reünie JTC Roosendaal: 'Nog steeds een gezellige school'

video
ROOSENDAAL - ,,Mijn aardrijkskundeleraar herkende me niet'', zegt Patrick Popa licht teleurgesteld. Maar even later komt die leraar, Hans Maas, toch naar hem toe. Die werkt dit jaar 25 jaar op het Jan Tinbergen College, net zo lang als de school bestaat. Dat jubileum is zaterdag gevierd met een grote reünie, waar zo'n 900 oud-leerlingen, maar ook veel voormalige docenten op af zijn afgekomen. 

Er is een dj, twee frietkramen staan klaar voor de lekkere trek en 's avonds treedt feestband STOOT! op. Verder is er zo weinig mogelijk programma, zegt JTC-directeur Charles van Wettum. ,,Je moet gewoon gezellig bij kunnen praten met oud-klasgenoten en docenten'', vindt hij. 

  1. Statushouders en werkgevers samen aan de wandel in Roosendaal: 'Zo heb je veel eerder een klik met elkaar'
    PREMIUM
    longread

    Statushou­ders en werkgevers samen aan de wandel in Roosendaal: 'Zo heb je veel eerder een klik met elkaar'

    ROOSENDAAL - Daar sta je dan als werkzoekende Eritreeërs en Syriërs tegenover het standbeeld van de Tullepetaon op de Roosendaalse Markt. Wat Azad Yousef (28) in hemelsnaam moet met een aangeklede parelhoen? ,,Het is voor statushouders goed om te weten hoe bedrijven en gemeenten in West-Brabant omgaan met carnaval. Dat dus veel mensen vrij zijn'', lacht Fleur Vissers van uitkeringsorganisatie UWV in Breda.