Volledig scherm
Een volle en zonovergoten Oude Markt zingt tijdens Roosendaal Zingt 2015 mee met bekende liedjes onder begeleiding van o.a. Huub Hangop. Archieffoto Marcel Otterspeer © Marcel Otterspeer

Roosendaal Zingt terug naar Oude Markt

VIDEO'SROOSENDAAL - Roosendaal Zingt keert op zondag 10 juni terug naar de Oude Markt. Na uitstapjes naar het Vrouwenhof en de Nieuwe Markt, is op veler verzoek toch weer voor de Oude Markt gekozen. 

Tijdens de evaluatie van de afgelopen evenementen kwam naar voren dat veel fans van Roosendaal Zingt de gezelligheid van de Oude markt misten. 

Eric Hopstaken van de organisatie vertelt dat voor de vijftiende editie het evenement terugkeert met groot podium en ledscherm naar de Oude Markt op 10 juni tussen 15.00 en 18.00 uur. 

,,We kregen van veel bezoekers toch te horen dat de intieme en toch wat meer afgesloten Markt als veel gezelliger en leuker werd ervaren als het Vrouwenhof of de Nieuwe Markt. Ook de VHOM zag ons graag terugkeren, dus we vieren ons vijftiende jaar op de plek waar we begonnen zijn."

Michael Kamphuis van Verenigde Horeca Oude Markt bevestigt dat de horeca op de Markt Roosendaal Zingt graag ziet terugkomen. ,,Na wat jaartjes afwezigheid, ontvangen we ze weer met open armen."

Tekst liedjes op scherm

Bij het begin van Roosendaal Zingt waren er krantjes en zelfs een glossy met de teksten van de nummers die meegezongen werden. De teksten worden dit jaar niet afgedrukt, maar komen groot op het ledscherm te staan.

De lijst met nummers van de zomereditie 2018 wordt nog bekendgemaakt op de Facebook van Roosendaal Zingt. Samen met de coverband IMPAKT die de liedjes live gaat spelen is de lijst samengesteld. 

De definitieve lijst moet nog bekend gemaakt worden maar deze zal er ongetwijfeld opstaan Mijn Stadje:  

Volledig scherm
Bezoekers van Roosendaal Zingt genieten volop van de nieuwste editie van het meezingfestijn in 2015. Archieffoto Marcel Otterspeer © Marcel Otterspeer
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement