Volledig scherm
PREMIUM
Bushalte in Roosendaal. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Roosendaal zoekt mee naar nieuwe vormen van openbaar vervoer

ROOSENDAAL - De tijd dat de streekbus elke werkdag op hetzelfde tijdstip bij dezelfde bushalte mensen laat in- en uitstappen komt langzaam tot een einde. Samen met gemeenten onderzoekt de provincie alternatieve vormen van openbaar vervoer. Ook Roosendaal denkt mee.

Dat zei wethouder Cees Lok (VVD) bij de presentatie van de Mobiliteitsagenda 2020-2024. De term openbaar vervoer wordt steeds vaker vervangen door ‘gedeelde mobiliteit’.

 1. Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjesavond ooit’

  Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjes­avond ooit’

  OUDENBOSCH - Minder dan een maand geleden las u in deze krant voor het eerst over alleenstaande moeder Malissa uit Oudenbosch, in een artikel over Sinterklaas en armoede. Zij vertelde toen dat ze geen idee had hoe ze cadeautjes kon regelen voor haar twee jonge dochters. Maar gisteren beleefden die meiden juist 'hun leukste Sinterklaas ooit', zegt Malissa de ochtend na pakjesavond. Dankzij de lezers van deze krant.
 2. Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’
  PREMIUM

  Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’

  ROOSENDAAL - Voorzitter Edward Heijnemans van de Halve Marathon van Roosendaal is blij verrast met de aandacht die zijn noodoproep krijgt. Eerder deze week sprak Heijnemans in deze krant over het mogelijke einde van hét hardloopevenement van de stad. Hij deed een ‘ultieme’ oproep. ,,Als we geen nieuwe vrijwilligers kunnen vinden dan zullen we moeten besluiten om het evenement komend jaar niet te organiseren”, zei hij toen.