Volledig scherm
Sophie bij het karakteristieke The Voice-bord. © Facebook/Sophie Mol

Roosendaalse door bij The voice en kiest Ali B

ROOSENDAAL - De Roosendaalse zangeres Sophie Mol is door bij The voice of Holland. Gisteravond was in de uitzending op RTL4 te zien hoe ze voor 'team Ali' koos. ,,Ik ben gevraagd om mee te doen. Ik moest er even over nadenken want het is een rollercoaster waar je in terecht komt."

The voice of Holland is een talentenjacht die iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien is bij RTL 4. ,,Het is een groot programma waar veel mensen naar kijken. Ik vind het super dat mensen nu kunnen zien wat ik doe."

Aruba

De 25-jarige Mol is sinds een tijdje weer opgedoken in Roosendaal. ,,Ik heb een jaartje op Aruba gewerkt en gewoond als singing waitress. Toen ik terugkwam dacht ik dat alles hetzelfde zou zijn, maar dat was niet zo. Het muzikantenleven is niet makkelijk. Ik moest mijn plekje in de muziekwereld weer opnieuw bemachtigen."

Sophie Mol over The voice of Holland: ,,Er zijn verschillende audities en buiten het zingen komt er ook veel bij kijken. Interviews geven en zo. Het was best spannend en je moet stevig in je schoenen staan, want er komt veel op je af."

Winnen

,,Of ik ga winnen is nog geheim. Daar mag ik nog niks over zeggen. Kijken, zou ik zeggen", knipoogt ze. ,,Ik mag niet zeggen welk nummer ik doe en hoe ver ik kom. Het was heel erg leuk om te doen."

De Roosendaalse Julia Schutten was vorige week al te zien bij The voice of Holland. Schutten zong het nummer 'Sucker' van The Jonas Brothers bij The Blind Auditions.