Volledig scherm
Damiaan Reijnaers heeft 20.000 twitteraccounts gehackt. 'Niet moeilijk hoor, ik hack eigenlijk voor de lol.' © Peter van Trijen

Roosendaler Damiaan Reijnaars (21) op kandidatenlijst GeenPeil

ROOSENDAAL - De 21-jarige Roosendaler Damiaan Reijnaars staat op plaats 4 op de kandidatenlijst van GeenPeil voor de Tweede Kamer verkiezingen.

Reijnaars kwam eind 2012 in het nieuws nadat hij 20.000 twitteraccounts had gehackt in 24 uur.

De jonge Roosendaler wil een digitale revolutie ontketenen in de politiek. "Naast veel doen met security en development hoort frustratie over ons huidige politieke systeem tot mijn dagelijkse routine. Daarom ben ik kandidaat Tweede Kamerlid bij GeenPeil, het is namelijk hoog tijd voor een digitale revolutie in de politiek", zegt hij op de website van de partij.

Mede-oprichter van GeenPeil, Bart Nijman, is evenals Reijnaars afkomstig uit Roosendaal.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Buurman wei Verbiest in Wouw vreest voor zijn rieten dak: wat als buren te dichtbij een vuurtje stoken?

    Buurman wei Verbiest in Wouw vreest voor zijn rieten dak: wat als buren te dichtbij een vuurtje stoken?

    WOUW/DEN HAAG - De Raad van State moet zich opnieuw gaan uitspreken over woningbouw aan de Bulkstraat in Wouw. Dinsdag stond bewoner van de Bulkstraat Sjef Dekkers hiervoor in Den Haag bij de hoogste bestuursrechtbank. Hij vindt dat de woningen die in de wei Verbiest gepland staan te dicht op zijn met riet gedekte huis komen. Hij is bang voor brand als zijn buren een vuurkorf in hun tuin aansteken. ''Ik ga straks meer met een gerust hart op vakantie'', vertrouwde hij dinsdag de drie bestuursrechters toe.