Volledig scherm
Jesse Klaver wordt binnenkort weer vader. De GroenLinks-fractieleider meldt donderdag op Instagram dat er een derde kindje op komst is. © ANP

Roosendaler Jesse Klaver en echtgenote krijgen derde kindje: 'Er komt een kleine Klaver bij’

ROOSENDAAL - Jesse Klaver wordt binnenkort weer vader. De GroenLinks-fractieleider uit Roosendaal meldt donderdag op Instagram dat er een derde kindje op komst is.

“Er komt een kleine Klaver bij”, schrijft de 32-jarige politicus. “#LilKlaaf #Driemusketiers”. Bij de tekst heeft hij een foto geplaatst van zijn twee zoontjes die een romper met eikeltjes inkleuren. Dit lijkt een knipoog te zijn naar een foto op Instagram waarin Klaver op de bank in een pyjama met eikeltjes naar House of Cards zat te kijken. De foto, die was geplaatst door zijn echtgenote, leidde tot veel reacties.

Klaver liet Shownieuws en RTL Boulevard weten dat zijn derde spruit weer een jongen is. Zijn vrouw Jolein, met wie Jesse in 2013 trouwde, is in het voorjaar uitgerekend. De GroenLinks-voorman gaat een drukke periode tegemoet. “Twee verkiezingen en een baby”, zei hij in RTL Boulevard. “Maar voor een verse baby hebben we altijd tijd.”

 1. Eigentijdse herinnering aan de turfvaart in Roosendaal
  PREMIUM

  Eigentijd­se herinne­ring aan de turfvaart in Roosendaal

  ROOSENDAAL - Het oudste cultuurhistorisch monument van Roosendaal ligt verscholen in de wijk Kortendijk. De ogen van Cor Rops, voorzitter van projectgroep Herleving Turfgeschiedenis West-Brabant, glimmen als hij dat zegt. Het gaat om turfvaart De Staaltjes, zo’n 700 jaar oud, die achter de Desmijndijk en Diamantdijk loopt. Kunstenaars Benjamin Scheltema en Bob Martens hebben in de onderdoorgang zaterdag in twee mooie wandschildering een eigentijdse herinnering aan de turfvaart vereeuwigd.
 2. Deze danser is de bedenker van de Vogeltjesdans en hij komt uit St. Willebrord
  PREMIUM
  video

  Deze danser is de bedenker van de Vogeltjes­dans en hij komt uit St. Willebrord

  SINT WILLEBRORD - Fernando Reyes (58) – geboren als Conny van Es en in St. Willebrord opgegroeid met Corrie Konings – reisde als professioneel danser de hele wereld over. Hij werd bekend als bedenker van de Vogeltjesdans en geeft op Mallorca waar hij woont, 250 Spaanse dansvoorstellingen per jaar. Maar toch hunkert hij nog altijd naar erkenning. ,, Ik heb aardig wat gedaan om de naam Willebrord bekend te maken. Een lintje zou ik wel leuk vinden.”