Volledig scherm
Ambulance alvast opgepoetst © Priscilla de Veth

Schadebedrijf knapt dierenambulance Rucphen op

SINT WILLEBRORD - De vrijwilligers van de dierenambulance Rucphen worden geholpen door Christiaan Verstraaten van het gelijknamige autoschadebedrijf. Nadat hij het bericht las dat de in bruikleen gestelde ambulance was aangereden en beschadigd, belde hij met Priscilla de Veth van de stichting Pets Food Care.

Ze mocht de beschadigde Opel Combo meteen brengen. ,,De auto is opgepoetst zodat hij in elk geval weer toonbaar is. En we mogen hem 11 juni terugbrengen, want dan maakt het schadebedrijf de ambulance verder in orde. Daar zijn we meneer Verstraaten enorm dankbaar voor.‘’

Afgelopen weekend stond de auto geparkeerd in de Dorpsstraat. De veroorzaker van de aanrijding heeft zich niet gemeld.

  1. Oud-Roosendalers Kiki en Joost winnen Hermans Pop-Up Restaurant

    Oud-Roosenda­lers Kiki en Joost winnen Hermans Pop-Up Restaurant

    ROOSENDAAL - Na een bloedstollende finale zijn oud-Roosendalers Kiki Bosman (24) en Joost van den Branden (35) de winnaars geworden van het RTL4-programma Hermans Pop-Up Restaurant. Na een wekenlange strijd in verschillende landen rond de Middellandse Zee hebben zij de sleutel ontvangen van het nieuwe restaurant van Herman den Bijker in de voormalige citrusveiling in de Rotterdamse Merwehaven. Dat gaat het stel de komende maanden samen runnen, met Kiki als maître en Joost als kok.