Sophie Goderie (26)
Volledig scherm
PREMIUM
Sophie Goderie (26) © Hunted

Sophie en Eileen, vrijwillig op de vlucht in West-Brabant voor Hunted

Twee jonge vrouwen met een grote rugzak strijken afgelopen zomer neer in een West-Brabantse kerkdorp. Het is geen alledaags gezicht. Hoe mooi het stadje ook is, het is niet bepaald een hotspot voor backpackers. Eileen Sinclair en Sophie Goderie blijken ook niet op vakantie, maar op de vlucht.  Drie weken uit handen blijven van de opsporingsdiensten is hun missie.  Ze doen mee aan het derde seizoen van Hunted. 

Volledig scherm

Hunted  is een televisieprogramma waarbij voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingendienst en online speurders alles uit de kast  halen om de op de vlucht geslagen Nederlanders te vinden. En daarvoor hebben ze alle moderne technieken voorhanden.

De uit Oudenbosch afkomstige Sophie (26) is 'diehard fan’ van het programma. Ze wil dolgraag meedoen en geeft zich op. Samen met haar vriendin Eileen (32) die ze kent van de acteursopleiding Faaam in Amsterdam. Een intensieve screening volgt, met het schrijven van een motivatiebrief, het maken van een filmpje, het ondergaan  van een medische keuring en psychologische test. Maar ze redden het,  ze doen mee aan het spel.