Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Tasjesdief in kraag gevat op station in Roosendaal

ROOSENDAAL - Op de Kerkstraat in Roosendaal is dinsdagmiddag een fietsster van haar tas beroofd. De tasjesdief werd daarna op het station in de kraag gevat door de politie.

De man sloeg rond 14.00 uur toe. Hij rende achter een fietsster aan en pakte een tas uit een van haar fietstassen. De vrouw had niks door en fietste verder.Twee mensen die getuige waren van het voorval, schakelden de politie in en volgden de dader richting het station.

Ze zagen dat de tasjesdief in de trein stapte en waarschuwden de machinist dat hij niet mocht vertrekken. Toegesnelde agenten wisten de man uiteindelijk aan te houden.Het gaat om een 20-jarige man uit Ter Apel. De politie vermoedt dat deze man in Roosendaal eerder betrokken was bij straatroven en onderzoekt zijn betrokkenheid.

 1. Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjesavond ooit’

  Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjes­avond ooit’

  OUDENBOSCH - Minder dan een maand geleden las u in deze krant voor het eerst over alleenstaande moeder Malissa uit Oudenbosch, in een artikel over Sinterklaas en armoede. Zij vertelde toen dat ze geen idee had hoe ze cadeautjes kon regelen voor haar twee jonge dochters. Maar gisteren beleefden die meiden juist 'hun leukste Sinterklaas ooit', zegt Malissa de ochtend na pakjesavond. Dankzij de lezers van deze krant.
 2. Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’
  PREMIUM

  Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’

  ROOSENDAAL - Voorzitter Edward Heijnemans van de Halve Marathon van Roosendaal is blij verrast met de aandacht die zijn noodoproep krijgt. Eerder deze week sprak Heijnemans in deze krant over het mogelijke einde van hét hardloopevenement van de stad. Hij deed een ‘ultieme’ oproep. ,,Als we geen nieuwe vrijwilligers kunnen vinden dan zullen we moeten besluiten om het evenement komend jaar niet te organiseren”, zei hij toen.