Jumbo had aanvankelijk grootse plannen met de vestiging aan de Van Beethovenlaan. De winkel zou fors uitbreiden en een parkeerdek krijgen. Na gesprekken met omwonenden heeft Jumbo die plannen afgeslankt.
Volledig scherm
PREMIUM
Jumbo had aanvankelijk grootse plannen met de vestiging aan de Van Beethovenlaan. De winkel zou fors uitbreiden en een parkeerdek krijgen. Na gesprekken met omwonenden heeft Jumbo die plannen afgeslankt. © Van Aken concepts | architecture | engineering

Toch geen Jumbo Foodmarkt in Roosendaal: winkel breidt minder uit en streep door parkeerdek

ROOSENDAAL - Er komt definitief geen Jumbo Foodmarkt aan de Van Beethovenlaan. De plannen zijn fors afgeslankt; de winkel breidt minder uit en het parkeerdek op het dak van de winkel is van de baan. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    2

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?