Volledig scherm
A17 dicht ter hoogte van knooppunt De Stok door ongeluk in richting van Dordrecht © Guido vd Heiligenberg

Twee gewonden bij ongeluk op A17 ter hoogte van knooppunt De Stok

ROOSENDAAL - Twee personen zijn zaterdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de A17. De weg was daardoor lange tijd dicht tussen knooppunt De Stok en industrieterrein Borchwerf. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven. 

Twee auto's botsten op de snelweg tegen elkaar. Eén van de voertuigen werd bestuurd door een 19-jarige man uit Tholen, het andere voertuig door een 20-jarige man uit Bergen op Zoom. Ze zijn allebei naar het ziekenhuis gebracht. Er is nog niets bekend over de ernst van hun verwondingen.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. Er is een sporenonderzoek ingesteld en betrokkenen worden verhoord. 

  1. Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjesavond ooit’

    Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjes­avond ooit’

    OUDENBOSCH - Minder dan een maand geleden las u in deze krant voor het eerst over alleenstaande moeder Malissa uit Oudenbosch, in een artikel over Sinterklaas en armoede. Zij vertelde toen dat ze geen idee had hoe ze cadeautjes kon regelen voor haar twee jonge dochters. Maar gisteren beleefden die meiden juist 'hun leukste Sinterklaas ooit', zegt Malissa de ochtend na pakjesavond. Dankzij de lezers van deze krant.