Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Tweetal probeert spullen te stelen uit Intratuin in Halsteren, man verzet zich bij aanhouding

HALSTEREN / SINT WILLEBRORD - Een man en vrouw uit Sint Willebrord zijn donderdagavond aangehouden nadat ze spullen probeerde te stelen uit de Intratruin in Halsteren. 

Een kassamedewerkster zag rond 19.00 uur hoe de man en vrouw niet alle spullen wilde afrekenen, waarop ze de bedrijfsleider erbij riep. De man vertelde dat ze deze goederen ergens anders hadden gekocht.

Toen de medewerker de spullen wilde controleren, reageerde man agressief. Daarbij bedreigde hij ook de bedrijfsleider. Vervolgens verlieten de man en vrouw het tuincentrum en zijn weggereden.

Agenten hebben het tweetal uiteindelijk bij een tankstation langs de A58 aangehouden. De man (61) verzette zich hevig bij zijn aanhouding. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dynamisch sfeertje, maar weinig bezoekers op Hippe Fair in Roosendaal
    PREMIUM

    Dynamisch sfeertje, maar weinig bezoekers op Hippe Fair in Roosendaal

    ROOSENDAAL - In het Openluchttheater draait een dj hippe loungemuziek, even verderop geeft zangeres Isméne Elbers een optreden en volgen een aantal kinderen een clinic in skaten en graffiti bij Tom Onrust van het Kingdom Festival. De moeders vermaken zich ondertussen met snuffelen in de vele kraampjes met hippe kleding, het evenement heet ten slotte niet voor niets Hippe Fair. Of ze drinken een gin-tonic die hier uit de tap komt. ,,Een primeur, die tap hebben we speciaal laten maken'', zegt Daan van der Tuin van Wenneker.