Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Tweetal probeert spullen te stelen uit Intratuin in Halsteren, man verzet zich bij aanhouding

HALSTEREN / SINT WILLEBRORD - Een man en vrouw uit Sint Willebrord zijn donderdagavond aangehouden nadat ze spullen probeerde te stelen uit de Intratruin in Halsteren. 

Een kassamedewerkster zag rond 19.00 uur hoe de man en vrouw niet alle spullen wilde afrekenen, waarop ze de bedrijfsleider erbij riep. De man vertelde dat ze deze goederen ergens anders hadden gekocht.

Toen de medewerker de spullen wilde controleren, reageerde man agressief. Daarbij bedreigde hij ook de bedrijfsleider. Vervolgens verlieten de man en vrouw het tuincentrum en zijn weggereden.

Agenten hebben het tweetal uiteindelijk bij een tankstation langs de A58 aangehouden. De man (61) verzette zich hevig bij zijn aanhouding. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Reisdocumenten voor het eerst aan huis bezorgd

    Reisdocu­men­ten voor het eerst aan huis bezorgd

    OUDENBOSCH - Voor het aanvragen was ze nog naar het gemeentehuis geweest, maar donderdag kwam wethouder Jan Mollen de identiteitskaart van de 92-jarige mevrouw Lauwerijssen-Haverkamp speciaal thuisbrengen. Inwoners van Halderberge kunnen er sinds kort voor kiezen om voor 5 euro extra hun paspoort of identiteitsbewijs te laten bezorgen op een adres naar keuze. Het bedrijf Dynasure regelt de bezorging. De vrouw uit Oudenbosch had de primeur van deze nieuwe service. Mollen noemde het de zoveelste stap naar optimale dienstverlening in Halderberge.