Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Tweetal probeert spullen te stelen uit Intratuin in Halsteren, man verzet zich bij aanhouding

HALSTEREN / SINT WILLEBRORD - Een man en vrouw uit Sint Willebrord zijn donderdagavond aangehouden nadat ze spullen probeerde te stelen uit de Intratruin in Halsteren. 

Een kassamedewerkster zag rond 19.00 uur hoe de man en vrouw niet alle spullen wilde afrekenen, waarop ze de bedrijfsleider erbij riep. De man vertelde dat ze deze goederen ergens anders hadden gekocht.

Toen de medewerker de spullen wilde controleren, reageerde man agressief. Daarbij bedreigde hij ook de bedrijfsleider. Vervolgens verlieten de man en vrouw het tuincentrum en zijn weggereden.

Agenten hebben het tweetal uiteindelijk bij een tankstation langs de A58 aangehouden. De man (61) verzette zich hevig bij zijn aanhouding. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ruud Zijlmans uit Roosendaal verzorgt vrouwenwielrenners: ‘Annemiek van Vleuten schreef geschiedenis’
    PREMIUM

    Ruud Zijlmans uit Roosendaal verzorgt vrouwen­wiel­ren­ners: ‘Annemiek van Vleuten schreef geschiede­nis’

    Hij is bescheiden en hoeft niet in de belangstelling te staan. ,,Het gaat om de sporter. Niet om mij. Ik ben maar een klein radartje in het grote geheel.” Toch hebben de handen van Ruud Zijlmans (53) uit Roosendaal de spieren van wielertoppers in vorm gemasseerd. Hij stond aan de finish om Annemiek van Vleuten op te vangen toen ze een paar weken geleden de wereldtitel pakte in Engeland.