Volledig scherm
De beroofde Rabobank aan de Kade in Oudenbosch. © ANP

Twintig tips over kluisjesroof Oudenbosch na Opsporing Verzocht

OUDENBOSCH - De politie heeft twintig tips gekregen van kijkers na de uitzending dinsdagavond van Opsporing Verzocht over de kluisjesroof in Oudenbosch. ,,Daarbij zit helaas niet de gouden tip", zegt politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk.

De meeste reacties zijn volgens Van Hooijdonk 'meedenktips': ,,Sommige mensen komen met aanvullende scenario's. Anderen denken dat ze een wellicht een auto hebben gezien die mogelijk iets met de zaak te maken heeft.''

De politie wil vooral weten wie de twee kluisjesrovers zijn.  Op de getoonde bewakingsbeelden zijn de mannen niet of nauwelijks herkenbaar. De vier getuigen die in de buurt van de bank waren toen de overvallers via de personeelsingang binnenliepen, hebben zich voor zover nog niet gemeld.

De politie denkt dat de twee beveiligers op de bewakingsbeelden de daders hebben binnengelaten. Zij zijn aangehouden maar ontkennen elke betrokkenheid. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement