Volledig scherm
PREMIUM
De Rooy Warehousing & Distributie © Google Maps

Vakbonden praten begin augustus met De Rooy in Oud Gastel over toekomst werknemers

OUD GASTEL - De vakbonden FNV, CNV en De Unie gaan op dinsdag 6 augustus met De Rooy Warehousing & Distributie om tafel om te praten over de toekomst van de werknemers van het bedrijf. De Rooy sluit namelijk uiterlijk 31 maart volgend jaar, vanwege de tegenvallende financiële resultaten.

Het gesprek zal begin augustus gaan over de maatregelen die het opslag- en distributiecentrum wil instellen voor de 85 werknemers. "Dus dan hebben we het over overgangsmaatregelen naar nieuw werk, een mogelijk sociaal plan, transitievergoeding, zulk soort dingen", zegt Richlinde Wackers, bestuurder bij FNV Transport & Logistiek na een informatiebijeenkomst met vakbondsleden.

  1. Twee Roosendaalse cafés in top 10 van Publieksprijs Misset

    Twee Roosendaal­se cafés in top 10 van Publieks­prijs Misset

    ROOSENDAAL - Twee Roosendaalse cafés staan bij de eerste tien in de Top 100 Publiekprijs van Misset Horeca. De Drie Weesgegroetjes prijkt op het moment op de derde plaats, het Wapen van Roosendaal volgt op de zesde. ,,Een mooie manier om te laten zien wat Roosendaal te bieden heeft’’, zegt Maaike Mathijssen van het Wapen. ,,Heel bijzonder dat twee café’s uit één plaats zo hoog staan’’, weet Haroun Hijman van de ‘Drie W’s’, dat voor het eerst meedoet.