Joey van Heesbeen en zijn vrouw Joke met op de achtergrond het theekoepeltje. Het opknappen daarvan is in volle gang. Van Heesbeen heeft nog geen idee wat de nieuwe functie van dat monumentje wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Joey van Heesbeen en zijn vrouw Joke met op de achtergrond het theekoepeltje. Het opknappen daarvan is in volle gang. Van Heesbeen heeft nog geen idee wat de nieuwe functie van dat monumentje wordt. © Pix4Profs-Ron Magielse

Vervallen theehuisje krijgt een nieuw doel: ‘Misschien wel een trouwlocatie of ijssalon’

ROOSENDAAL - Een trouwlocatie? Of toch een ijssalon? Of misschien liever iets met fingerfood? Of gewoon een plek om ‘ouderwets’ koffie en thee te drinken? Wat moet er straks in het opgeknapte theekoepeltje in de nieuwe Stadstuin Van Hasselt gaan gebeuren? 

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.