Joey van Heesbeen en zijn vrouw Joke met op de achtergrond het theekoepeltje. Het opknappen daarvan is in volle gang. Van Heesbeen heeft nog geen idee wat de nieuwe functie van dat monumentje wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Joey van Heesbeen en zijn vrouw Joke met op de achtergrond het theekoepeltje. Het opknappen daarvan is in volle gang. Van Heesbeen heeft nog geen idee wat de nieuwe functie van dat monumentje wordt. © Pix4Profs-Ron Magielse

Vervallen theehuisje krijgt een nieuw doel: ‘Misschien wel een trouwlocatie of ijssalon’

ROOSENDAAL - Een trouwlocatie? Of toch een ijssalon? Of misschien liever iets met fingerfood? Of gewoon een plek om ‘ouderwets’ koffie en thee te drinken? Wat moet er straks in het opgeknapte theekoepeltje in de nieuwe Stadstuin Van Hasselt gaan gebeuren? 

  1. Joey en Joke verbouwen koetshuis Roosendaal tot restaurant: ‘Zo’n pand komt maar eens in je leven voorbij’
    PREMIUM

    Joey en Joke verbouwen koetshuis Roosendaal tot restaurant: ‘Zo’n pand komt maar eens in je leven voorbij’

    ROOSENDAAL - Joey en Joke van Heesbeen zijn pas 25 en 24, maar durven het aan om in deze onzekere tijd een restaurant te beginnen in Roosendaal. Ze zijn druk bezig het Koetshuis bij de Molenstraat te verbouwen tot restaurant 1857 (het jaar waarin het pand gebouwd is). ,,Tja, natuurlijk is het een risico. Maar het hele leven zit vol risico’s. Zo’n pand als dit komt maar een keer in je leven voorbij, die kans moet je grijpen.”