Volledig scherm
Op de A58 bij Zegge is een vrachtwagen gekanteld. © MaRic Media / Christian Traets

Vrachtwagen gekanteld: afrit bij Zegge op A58 urenlang afgesloten

updateZEGGE - Op de A58 bij Zegge is dinsdagochtend rond 07.00 uur een vrachtwagen gekanteld. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog onbekend.

De afrit is urenlang afgesloten geweest, waardoor het verkeer richting Zegge moest keren bij Rucphen. Om 15.00 uur was de weg weer vrij, meldde de ANWB.

Volledig scherm
© MaRic Media / Christian Traets
 1. Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjesavond ooit’

  Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjes­avond ooit’

  OUDENBOSCH - Minder dan een maand geleden las u in deze krant voor het eerst over alleenstaande moeder Malissa uit Oudenbosch, in een artikel over Sinterklaas en armoede. Zij vertelde toen dat ze geen idee had hoe ze cadeautjes kon regelen voor haar twee jonge dochters. Maar gisteren beleefden die meiden juist 'hun leukste Sinterklaas ooit', zegt Malissa de ochtend na pakjesavond. Dankzij de lezers van deze krant.
 2. Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’
  PREMIUM

  Veel reacties op noodoproep Halve Marathon: ‘Onder aan de streep heb ik gewoon vijftien mensen nodig’

  ROOSENDAAL - Voorzitter Edward Heijnemans van de Halve Marathon van Roosendaal is blij verrast met de aandacht die zijn noodoproep krijgt. Eerder deze week sprak Heijnemans in deze krant over het mogelijke einde van hét hardloopevenement van de stad. Hij deed een ‘ultieme’ oproep. ,,Als we geen nieuwe vrijwilligers kunnen vinden dan zullen we moeten besluiten om het evenement komend jaar niet te organiseren”, zei hij toen.