De Roosendaalse kunstenaar Erika Stanley poseert voor Ahoy in Rotterdam. Op de led-facade is haar schilderij van de kubuswoningen te zien.
Volledig scherm
De Roosendaalse kunstenaar Erika Stanley poseert voor Ahoy in Rotterdam. Op de led-facade is haar schilderij van de kubuswoningen te zien. © Erika Stanley

Werk van Roosendaalse kunstenaar op led-scherm Ahoy in Rotterdam: ‘This is huge!’

ROOSENDAAL - Hoe gaaf is het als je als kunstschilder je werk terugziet op de enorme led-façade van 1.000 vierkante meter in de gevel van congrescentrum Ahoy in Rotterdam? Vraag dat maar aan kunstenaar Erika Stanley uit Roosendaal. Zij zag het.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  25

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.