Volledig scherm
PREMIUM
Het bord voor de nieuwbouw van appartementen in het centrum van Rucphen. Foto Alfred de Bruin © BN DeStem

Wethouder: ‘Nieuwe hart Rucphen kan 40 jaar mee’

RUCPHEN - Het hart van Rucphen wordt écht verkeersluw en ruimer van opzet. ,,We krijgen de kans iets aan te leggen dat zeker een jaar of veertig mee moet kunnen.’’ Wethouder René Lazeroms steekt de voldoening over het aangepaste Centrumplan niet onder stoelen of banken. Ook al is er een half miljoen meer nodig voor het inlossen van extra wensen en door opgelopen prijzen in de bouw.

Met het plan wordt het doorgaande verkeer omgeleid achter langs het gemeenschapshuis Agora. Lazeroms:  ,,We zijn er met de breed samengestelde jaren mee bezig geweest, maar nu is het zover. De inspraak is doorlopen en het plan is inhoudelijk afgetikt.’’

  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.