Rotondekunst van speelboerderij De Scherpenberg. Eigenaar Marcel Sommers staat bij de koe. Op de kale plaat ontbreekt een derde varkentje. Het is gestolen net als een lammetje.
Volledig scherm
PREMIUM
Rotondekunst van speelboerderij De Scherpenberg. Eigenaar Marcel Sommers staat bij de koe. Op de kale plaat ontbreekt een derde varkentje. Het is gestolen net als een lammetje. © Pix4Profs / Peter van Trijen

Wie heeft varken en lammetje weg gehaald op rotonde Schijf?

SCHIJF - Als gewezen varkensboer kon Marcel Sommers meestal vrij makkelijk afstand doen van zijn veestapel als de beesten rijp waren voor de slacht. Maar nu een varkentje en lammetje zijn weggehaald op de nieuwe rotonde, doet hem dat wel wat.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”